1. linka bude zpracovávat každý pracovní den ve dvou směnách 10 tun živých kaprů, což vychází cca 500 kg za hodinu. Je to malá linka / produkce. 2. Na vstupu do linky se přivezou živé ryby do nádrže/zásobníku, která bude už součástí linky ze zásobníku se budou ryby vypouštět na linku a budou se zabíjet a současně se odkrví 3. zabitá ryba se očistí do šupin popřípadě se stáhne kůže 4. vyjmou se vnitřnosti 5. zbylý korpus ryby se protlačí přes nožový modul z něhož vyjdou čisté rybí filety filety se zváží, zabalí do vakuové folie, dá se na ně štítek a předá se do expedice 6. velkou otázkou zůstávají jedlé zbytky z ryby. To si necháme poradit, ovšem mělo by to být součástí celé linky. Mohou se vyrábět polotovary, může se udit, vařit, bujon, aspik, dělat konzervy atd. 7. nejedlé zbytky ryb je nutné ekologicky likvidovat. To si také necháme poradit